Pages

Powered by Blogger.

Monday, 13 February 2012

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU

Macam tak percaya jer join segment kat blog sifu kita Mr. Ben ashaari.
Konon niat nak jadi silent blogger tapi hati menggetiks nak try join gak. Hehehe...

Klik untuk ke blog Mr. Ben
So...Kenapa si kelamkelibut rasa u alls semua kena visit blog kelamkelibut yang tak seberapa ni...
Yang utama of course la nak mintak reader/blogger semua menaikkan semangat saya berblog.
Memandangkan kelamkelibut dalam kategori budak baru belajar, so takdela si kelamkelibut malu-malu kucing lagi untuk berblog...

kalau malu lagi.. si kelamkelibut tutup mata macam ni jer.. 
sila-silalah jamu mata,hidung, mulut, telinga n semua yang boleh la kat blog si kelamkelibut ni yer.

kelamkelibut suka menulis apa saja yang terlintas di hati and fikiran. so blog ni lebih kepada tempat meluahkan apa yang kelamkelibut rasa and fikirkan. Antara yang menarik dalam blog ni adalah few nota hati dari si kelamkelibut sendiri.

boleh la klik link ni yer:
http://sikelamkelibut.blogspot.com/search/label/nota%20hati

my fevret is this one:
http://sikelamkelibut.blogspot.com/2011/07/seloka-beringat-nak-marah-tapi-tak-tau.html

kelamkelibut really hope blog ni boleh menjadi bahan bacaan yang santai buat semua tetapi di samping  kita saling ingat-mengingati dan memuhasabah sesama sendiri.

Good luck to all blogger.. :)

with love,
Si kelamkelibut

p/s: if nak join sempat lagi sampai pukul 10 mlm ni.. klik sini yer BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU

19 yang sudi menulis:

Fendy said...

Salam singgah dan follow sini sekali..
salam perkenalan dari fendy

jemput singgah, jgn malu2...tak makan orng pon..keh3...

http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Azura @ cik buaya said...

singgah n follow blog ni :) salam kenal dari cik buaya

Pka Rahim said...

hi! singgah dr blog abg ben :)
dr segmen yg sama jugaa.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

SuparMan SuaRez said...

Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
Hehehe...Thanx ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Azhafizah[フィザ] said...

Salam perkenalan dari sihatimerahjambu datang dari segmen Abg Ben
Harap sudi singgah juga di blog Fiza.^___^
http://www.azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Diera Tekikushika said...

hai salam perkenalan, jom g blog saya pulak =)

karmilaillang said...

http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Najwa Zahari said...

Salam perkenalan daripada saya, Najwa ^^

Dari segmen yang sama jugak. Dah baca dah blog awak. Memang best! hehe :)

Kalau sudi, singgah la blog saya yg tak seberapa ni. haha! :D


http://storyofnurnajwa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

kelamkelibut said...

Hi semua.. thanx sbb sudi visit blog kelamkelibut ni.. for sure kelamkelibut akan balas kunjungan u alls k. tunggu....... :)

ZaroL said...

Hi...Salam perkenalan dari saya, ZAROL =)

Sama lah segmen kita kt BA !
Wahh..Dah baca blog awak, Cantik.

Jom tgk entry sy pulak. follow taw !
www.pelangianoy.blogspot.com

kelamkelibut said...

tq... cantik ke? (mata blink-blink, hati bunga2 dah)hehehe.. nanti si kelamkelibut gi visit n follow blog kamu pulak yer... :)

Cik Retiss said...

Membalas kunjungan..hehe keep in touch k...selalu2 lah comment entry ittew ek?hehe..kite balas2 komen..heeeee... :D btw dah follow sini..

Rocker Hearted Girl said...

Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
Dah follow awak pun..

http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

kelamkelibut said...

thanx sudi singgah blog kelamkelibut ni.. nantikan kehadiran sy di blog awak plak.. :)

9n0L4 said...

dari blog BA terus lepak sini & follow juge. lucky no 13. hee. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

kelamkelibut said...

tq yer fariza.. nanti si kelamkelibut balas kunjungan k.. :)

Eza Boom Boom said...

Eza singgah sini.. sorry lambat datang sini.. Salam ukhuwahh.. Nak blogwalking sampai lebam! :D

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

ilovekampungku said...

Salam singgah n follow...dr blog abg Ben juge

Post a Comment